Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Automeer in Katwijk aan Zee

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Automeer beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Automeer zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Automeer winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Automeer wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Katwijk aan Zee (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Automeer biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Katwijk aan Zee bent u bij Vakgarage Automeer altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Automeer
Ambachtsweg 9
2222 AH Katwijk aan Zee

tel.: 071-4031925
mail: info@vakgarageautomeer.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg